Szórakoztatás felsőfokon

Esküvő és Rendezvény Dj.

Kedves jegyespárok!

Haskó Gábor "Dj.Gabesz" művésznéven dolgozom  esküvői Dj -ként.
Kérlek engedd meg, hogy a lehető legrészletesebben leírjak mindent, hogy valamennyire ismertetni tudjam a munkám.21 éves szakmai múlttal, több mint 380 sikeres esküvővel a hátam mögött, 20 fajta zenei stílusú repertoárral a 60-70-es évektől napjainkig, egyedülálló Turbosound hangtechnikával és kifejezetten esküvőre összeállított kamera és fotós barát ledes fénytechnikai összeállítással, jogtisztán és számlaképesen állok a rendelkezésetekre.

Az esküvő előtt személyes találkozó keretein belül át szoktuk beszélni, hogy pontosan mi is az, amit az esküvőn elvárnak tőlem. Igényfelmérő lapot töltünk ki, hogy biztosan azt kapja abban az időintervallumban a kedves pár, amit megálmodtak maguknak.

Zenei téren javasolni szoktam, hogy először az idősebbek kedvéért lakodalmas zenéket játsszak, hogy kielégítsem a szülők és nagyszülők, valamint azon  korosztály igényeit. Ez lehet 10 perc, vagy akár több is ez mindig násznép függő, aztán váltok a legnagyobb hazai és nemzetközi retró slágerekre, ami majdnem tortavágásig tart. Ezután kezdődik a menyecske, vagy újasszony tánc, ahol javasolhatok, vagy akár Ti is megadhatjátok, hogy konkrétan milyen zenét szeretnétek. Ha ez megtörtént akkor jutunk el oda, hogy mindenkinek megfeleltünk és most már rólatok szól. Ilyenkor  azok a zenék kerülnek lejátszásra, amikre Ti és kedves baráti, rokoni  társaságotok szeretne bulizni. (retró, latin, r’n’b, rádió slágerek,  rock n roll, stb.)
Ha teljesen más az elképzelésetek zenei téren, természetesen rugalmasan állok hozzá!

Zenei repertoárom mindig az aktuális pár személyes  igényeihez igazodik, így minden esküvőt személyreszabottá és egyedivé  igyekszem tenni.
Sőt, ha szeretnétek külön kívánságlistát is összeállíthattok kedvenc  zenéitekből, amit szívesen beépítek a repertoáromba!

A  vacsora alatt aláfestő zenét játszom, ami rádió slágerekből, átdolgozott jazz és swinges tartalmú a nyugodt beszélgetés érdekében. (ez is szabadon módosítható, ha más az elképzelésetek)

A műsoridőt hajnali 04.00 -ig szoktam vállalni. Ez az esetek 99.9  %-ban elegendő szokott lenni, de ha mégsem van lehetőség túlórára.

Céges rendezvény esetén:
A műsor összetétele rendezvényenként változik a megrendelő igényei alapján.